Bağlantı Kurma ve İçerik Pazarlamasıyla Ana Ürün Sayfa Sıralamalarını Nasıl Artırabilirsiniz? İyi Fikir Medya Blog

作者:

分類:

seo_linkk

Diğer sayfalara, gönderilere, kategorilere ve içeriğe bağlantı vermeye devam ettikçe, bağlantı inşası sitenize yayılır. Böylece, bağlantı inşası birden fazla bağlantıya sahip içeriğin sıralama şansının artmasına neden olur. Yan Gezinti Menüsü, Her sayfada kullanılma gereği duyulmadan siteler içerisinde karşımıza çıkmaktadır. Sayfaları ağırlaştıran iç içe giren alt seçenekleri azaltmaya yardımcı olur. Birincil side bar ve ikincil side bar şeklinde iki tipte karşımıza çıkmaktadır. Sağ da ve solda konumlanan side menüler kullanıma göre farklı seçenekleri mevcuttur.

Ana Ekranınızda sayfaları yeniden sıralama

Kullanıcı arama terimini arama kutusuna girdiği anda ilgili bir web sayfası ile karşılaşır. Kullanıcının işine yarayacak bir meta açıklaması, tıklama almanıza neden olur. Meta açıklama, web sayfası içeriğini açıklamak için tasarlanmış bir HTML elemanıdır. Arama motoru sonuç Sayfalarında (SERP) meta açıklamaları bir web sayfasında yer alan bilgilerin ön izlemesi, bilgi pasajı olarak görüntülenir. Ardından, farklı sayfalarda gizlenmiş uygulamaları hızlı bir şekilde bulmak için Uygulama Arşivi’ni kullanın. Site bağlantısı olarak görünenleri etkilemenin tek yolu, site yapınızı ve navigasyonu iyi kurmanızdır.

Dahili bağlantılar hakkında daha fazla bilgi

Bu da sayfalarınızın mümkün olduğunca erişilebilir bir hale getirmenin çok önemli olduğu anlamına gelir. Dijital pazarlama uzmanlarının pek çoğu, tarayıcı bütçelerine uymayabileceğinden, ana sayfanızdan üç tıklama uzaktaki herhangi bir sayfayı çok daha derin bir şekilde değerlendirir. Daha da önemlisi, kullanıcıların üç tıklama uzaklıktaki sayfaları bulma olasılığı daha düşük olur. PageRank’in sıralamak istediğiniz sayfalara ulaşması için diğer yüksek otorite sayfalarına yakın olduklarından emin olmanız gerekir. Bu nedenle, sitenizdeki trafiği ve geliri artırma potansiyeli yüksek sayfaların olabildiğince ana sayfaya yakın olmasını sağlamanız önemlidir.

New Holland Yetkili Servisleri, Türkiye genelinde 400’ü aşkın noktada, aynı yüksek uluslararası standartlarda, koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefiyle faaliyet gösterir. Modern tarımın gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayan T5 Electro Command serisi, T5.100 EC, T5.110 EC ve T5.120 EC modelleriyle çiftçilerimize sunulmaktadır. Ergonomik yapısı, zengin donanım özellikleri ve konforlu kabiniyle T5 EC serisi; beklentilerin ötesinde bir performans sergilemektedir. Sistemde karşılaştığınız şifre ve benzeri problemler için lütfen  adresine e-posta gönderin veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin 4.

  • Yan Gezinti Menüsü, Her sayfada kullanılma gereği duyulmadan siteler içerisinde karşımıza çıkmaktadır.
  • Zaman içinde siteniz büyüdükçe ve bağlantılar kazandıkça, bu durum diğer bağlanan linklerinde daha iyi sıralanmasına neden olacaktır.
  • Bir kullanıcı olarak, herhangi bir web sitesine ilk kez girdiğinizde nereye tıklayacağınızı bilmiyorsanız bu kötü kullanıcı deneyimine sebep olur.
  • Sektörle ilgili yayın yapan web siteleri ve etkili bloggerlar, kaliteli ve ilgi çekici içeriklere referans olarak sizin sitenizi de gösterebilirler.
  • Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

Girişimci Destek Programı

Bu nedenle kullanıcılar ve arama motorları için anlamlı olabilecek makul bir sayıda bağlantı eklemeye çalışın. Unutmamalısınız ki web sitenizle etkileşime girecek olanlar arama motorları değil kullanıcılardır. Bu nedenle dahili bağlantı yapınız üzerinde çalışırken önce kullanıcıları düşünmek her zaman daha iyidir. SEO stratejilerine katkısı yadsınamaz olan dahili bağlantılar, kullanıcılara web sitenizde gezinme kolaylığı sağlar.

Google’ın dahili bağlantıları nasıl kullandığını anlamanın en iyi yolu, Google web yöneticisi merkezi bloğunda yayınlanan blog yayınlarından herhangi birine daha Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk yakından bakmaktır. Dördüncüsü, iç linkler için bağlantı metninde anahtar kelimeleri güvenle kullanabilirsiniz. Aşağıda göreceğimiz gibi, bu yaygın bir uygulamadır ve herhangi bir kurala aykırı değildir. Şemanın zayıf iç linkleme kısmına (sağda) bakarsanız, arama motorları ana sayfaya ulaştığında, sayfa A’ya erişecek ve sonra ayrılacaktır. Birincisi, dış bağlantılar dediğimiz şeydir ve bunlar, web sitesinin dışındaki sayfalara yönlendiren bağlantılardır. Nofollow etiketi eklemenin, bu hedef sayfaların Google’ın arama sonuçlarında bulunamayacağı anlamına gelmediğini unutmayın.

Genel olarak, arama motorları anahtar kelime bağlantı metinleri kadar alt sayfalara dikkat etmediğinden “daha fazlasını göster” ya da “daha fazlasını oku” gibi önemsiz bağlantı metinlerinden kaçınmalısınız. Günümüzde web siteleri, sitenizdeki sayfaların (çoğunun) URL’sini listeleyen site haritalarına sahip olsa da, arama motorlarının sonunda bu sayfalara ulaşması uzun zaman alabilir. Bu, özellikle taranması çok fazla kaynak gerektiren çok büyük web siteleri veya Google tarafından sık sık ziyaret edilmeyen yeni oluşturulmuş siteler için geçerlidir. Yeni yayınlanan sayfalarınıza dahili bağlantılar ekleyerek, arama motorlarına bu içeriğe ulaşmak için daha fazla yol sağlarsınız. Pek çok şirket, sizi diğer web sitelerine bağlayan bağlantılar olan backlinklere odaklanır.

Yukarıdaki talimatlar ile Eduroam ağına bağlanamadığınız taktirde aşağıdaki talimatları uygulayabilirsiniz. URL, uzun zamanlar SEO yapmaya çalışanlar tarafından kötüye kullanılan bir yapıdır. URL’lerinizi seçerken SEO katkısında bulunması birkaç temel mantığı göz önünde bulundurmanız yeterlidir.


留言

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *