Web Siteniz için SEO 444 0 964

作者:

分類:

seo_linkk

Rakiplerinizi inceleyin, onların web sitelerinde neyin işe yaradığını analiz edin ve kendi web siteniz için stratejinizi oluşturunuz. Dikkat çekici bir title etiketi, description ve heading etiketleri oluşturmanız gerekmektedir. Hedeflediğimiz ana anahtar kelime kenara duracak, böylelikle kullanıcılar sitemizin neyle alakalı olduğunu bilecekler. Description, harekete geçirme ifadesi (CTA) vurgusu için harika bir fırsat olacaktır, bunu değerlendirin. Yapmanız gereken tek şey; anahtar kelimeyi yazın, yeri ve cihaz tipinizi seçin. Bu tool, varsa arama sonuçlarını ve SERP özellikleri göstermektedir.

Seçtiğiniz içerik türü, hedeflerinize olduğu kadar okuyucunuzun amaçlarına da bağlıdır. İnternet Reklamları ve Dijital Pazarlamada Profaj ile gereken tüm bilgiye sahip olun. İnternette işinizi büyütmenizi sağlayacak bilgiler, kafanıza takılanlar, merak ettikleriniz, aklınıza gelen ne varsa Profaj’da bunların cevabı hazır. Profaj SEO desteği için aynı çatı altında kodlama ve içerik desteği sunar. Uğur ile çalışmaya başladığım ilk günden beri kararlarına dair en ufak bir şüphem yok.

  • Aşırı optimize edilmiş bağlantı metin profili Google tarafından algoritmik bir cezaya yol açabilir.
  • İçeriğinizde bulunan hedef anahtar kelimeleriniz de bir o kadar önemlidir.
  • Başarılı olmak için gereken yerel seo anahtar kelimelerin kullanıldığından emin olmanız gerekir.
  • Önemsiz çerezlerin bu şekilde kullanımına izin vermek için Kabul Et, reddetmek için Reddet seçeneğini seçin.

Uzun İçerik

Şöyle ki; web sitenizdeki kaliteli ve alakalı içeriği, site optimizasyonu ve doğru bağlantılar almanızla alakalıdır. Aynı zamanda kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik de uzun vadeli bir çalışma stratejisidir. SEO’nun amacı, insanlar işletmenizle ilgili ürün veya hizmetleri Google, gibi diğer arama motorlarında aradığında görünürlüğünü artırmak için sitenizi iyileştirme ve optimizasyon süreci anlamına gelir. Arama sonuçlarında ne kadar uygun görünürse, dikkat çekme, potansiyel müşterileriniz ve marka bilinirliğiniz doğru orantıda artar. On-Page SEO, arama motoru botlarının web sitesinin tanımasına yardımcı olmakla beraber ve sayfa içeriğinizi anlayabilmesi için önemlidir. İşinize, konumunuza ve anahtar kelimelerinize göre adım adım bir SEO planı edinin.

Kullanıcı arama trendlerine baktığımızda hayatımıza “soru cümleleri” ve 3-4 kelimenin üzerinde olan birçok tipte arama terimleri girdi. Google’da günlük yapılan aramaların %15’inin daha önceden hiç aranmadığını bildiğimiz dünyada, anahtar kelime odaklı yaklaşımın uzun vadede düşük geri dönüşler sağladığını düşünüyoruz. Kriko, çalışmaya başladığımız ilk günden bu zamana kadar web sitemize ve dijital kanallarımıza sağladığı faydalarla, kısa süre içinde bile önemli bir yol katetmemize destek olmuştur. Dolayısıyla Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk Kriko’yu sadece bir SEO şirketi başlığı altında değerlendirmek büyük yanlış olur. Bize göre Kriko; web sitemizin yol arkadaşı, ihtiyaç duyduğumuz her alanda bir danışman ve arama motorları dünyasında daima destek duyulacak bir dijital marka asistanıdır. Local SEO, Arama Motoru Optimizasyonu ile alakalı çalışmaların bölge bazlı yapılması anlamına gelmektedir.

Sempeak SEO Çalışmalarında Hangi SEO Araçlarını Kullanılır?

Anahtar kelimenin zorluğu geri dönüşümde size yardımcı olacak önemli bir kriterdir. İlk olarak ana anahtar kelimelerinizi belirlemek ve daha fazla anahtar kelimesini bulabilmek adına kullanabileceğiniz türev ifadeleri belirlemelisiniz. Örneğin kahve özelinde bir blog açtıysanız anahtar kelimeleri “kahve çekirdekleri”, “kahve makineleri” veya “espresso” gibi basit ifadeleri hedeflemelisiniz. Bir site haritasına sahip olmak web sitenizin konumunun iyileşeceği anlamına gelmemektedir. Google’a göre, bu daha çok bir avantajdır ancak site haritasına sahip değilseniz asla cezalandırılmazsınız. Arama botlarının sitenizi taraması için bir site haritasına ihtiyacınız vardır.

Başarılı kişi işiyle ilgili sorunun ne olduğunu rakiplerinden önce

Başka bir örnek verecek olursak, aşağıdaki gibi blog kategori sayfalarınızın olduğunu düşünün. URL’lerin yapısı temel olarak protokol, alan adı – domain uzantısı ve dosya uzantısınından oluşur. 2012’den beri hem öğrenmek hem de öğrendiğim şeyleri çevremle ya da ihtiyacı olanlara ulaştırmak için içerik üretmeye (en azından çabalamaya) başladım. Google’da “en iyi kameraya sahip telefonlar” şeklinde bir arama yaptğınızı düşünün. Bu istatistiklerden sonra ne kadar uzunlukla içerik yazacağınıza kendiniz karar verebilirsiniz. Kelime sayısının sosyal paylaşımları nasıl etilediğini merak eden Hubspot ekibi bunu araştırmak istemiş ve çıkan sonuç yukarıda.

Adından da anlaşılacağı gibi, iç optimizasyon, web sitesinde yapılan değişikliklerle ilgili olan optimizasyon türüdür. İçeriğinizin kullanıcılara nasıl gösterildiğini bilmek önemlidir. SERP’de bir başlık, bir açıklama ve bir web sitesi URL’si vardır ve web sitenizi optimize etmeye başladığınızda bunlar ilk iyileştirmeniz gereken alanlardır. Arama Motoru Optimizasyonu, web sitelerimizin arama motorlarında daha çok görünürlülük elde etmesini sağlamak için yapılan çalışmalar bütünüdür. Eğer ki;başkasının içeriğini kopyalamayı düşünüyorsanız , bu SEO kılavuzunu okumayı bırakmanızı önermekteyim. Google bunu tespit ettiğimi durumda, web sitenizi cezalandırır ve arama sonuçlarında göstermez.


留言

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *